onsdag 22 juli 2009

Oj vad man hinner på en dag...

Började med läkaren kl 09.30, lite PEF, EKG och en massa blodprov togs. Inget som verkar konstigt, lungorna låter som de ska men jag har fortfarande problem med dem. Jag vet inte vad det är och inte läkarna heller så jag ska få gå till en lungspecialist. Spännande.

Sen åkte jag till far för att hämta post, massor med oviktiga papper och kanske tre viktiga. Vi pratade om våra förhoppningar om nytt jobb till mig och lägenhetsbyte till dem. Alla tummar i familjen hålls krampaktigt.

Efter det åkte jag förbi jobbet och hämtade min kalender, inte för att det står så mycket i den men det är ändå skönt att ha den nära. Alla inbjudningar till bröllopen ligger där så det är lika bra att ha dem i närheten. Pratade lite strunt med de som jobbade och fortsatte in till stan och mötte Marge.

Vi möttes vid ett och gick runt på stan i ca 4,5 timmar, det var evigheter sedan jag gick runt på detta sätt. Shoppade inte mer än nödvändigt ;) Dvs bara sånt som jag tänkt på ett tag och som jag vet att jag kommer ha användning för. Trånade efter 1000 klänningar men köpte inte en enda. *duktig* Var nära att köpa en ny klocka men som tur var var det för lång kö... hahaha!

Nu är jag hemma och ligger i sängen och bloggar, ögonen går i kors för jag är så trött, svepte just en halvliter vatten utan att blinka, har visst glömt att dricka vatten är bra när solen skiner.

/Ollo B - får man sova redan?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar