fredag 13 augusti 2010

Funderingar

Har haft lite för mycket stress och ångest i mitt liv sedan innan jul och det har ganska tydligt synts på vågen, siffrorna går stadigt uppåt. Helt klart obra med tanke på mina minskande siffror förra året. Känner att det börjar bli dags att göra något åt det. Helst nyss men jag tror september blir en bra månad för att börja med det :)

Jag har därför kollat upp lite olika viktminskningsalternativ.
Köra på LCHF/atkins själv. Eller köra soppor från Cambridgekuren också själv.
Det finns även några typ "helhetslösningar" som itrim och extravaganza. Som går ut på soppor och shakes, träningscenter och gruppträffar. Fördelen med typ Extravaganza (och jag antar itrim oxå) är just att man kör hårt på soppor i några veckor så man tappar det värsta och sen går man över mot mer "vanlig" mat. Skapar nya vanor osv. Problemet är att det är ganska dyrt. Jag har svårt att få ihop ekonomin med det. Men å andra sidan så äter man ju inget annat i en månad.

Samtidigt vet jag att jag kan ju själv om jag bara bestämmer mig.
Fördelen med LCHF är att jag vet att jag gillar den maten och sist jag provade soppor (cambridge) klarade jag knappt en vecka innan jag började hulka av sopporna för jag tyckte de var så vidriga!

Ska fundera vidare. Men det måste göras något.
I kväll är det kräftor för mig själv, gud så gott!
Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar